account arrowhead-down w arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube

Koop Xperia 10 II en ontvang de WI-C310 headphone t.w.v €50,-

Exclusief bij Ben, Bol.com, Coolblue, Media Markt Nederland, Tele2 en T-Mobile

Claim je headphone
Xperia 10 II

Actieperiode en actievoorwaarden

  • De Xperia 10 II moet gekocht zijn tussen 25-05-2020 en 12-07-2020 23:59.
  • Het claimen van je headphone is mogelijk tot en met 02-08-2020
  • Correspondentie is mogelijk tot uiterlijk 30-08-2020
  • Lees hier de actievoorwaarden

Waarom Xperia 10 II?

Waterbestendig

WaterbestendigDe Xperia 10 II heeft een IP65/68-certificering voor waterbestendigheid, is voorzien van duurzaam Corning® Gorilla® Glass 6 en een lange batterijduur van 3600mAh. De Xperia 10 II is dus zo ontworpen dat je hem overal zorgeloos kunt gebruiken.

Creatief aan de slag met de camera met drie lenzen

Creatief aan de slag met de camera met drie lenzenEen camera met drie lenzen - met ultrabreed 16mm, groothoek 26mm en telefoto 52mm- geeft je de creatieve flexibiliteit om prachtige beelden vast te leggen in een reeks van scenario's en omstandigheden.

21:9 OLED breedbeeldscherm van 6 inch

21:9 OLED breedbeeldscherm van 6 inchDankzij de filmische hoogte-breedteverhouding van het 21:9 OLED-breedbeeldscherm van 6 inch kun je helemaal opgaan in al je favoriete films, tv-programma's en games.

Claim je headphone

Doorloop de volgende stappen en ontvang je headphone. Zorg dat je de volgende informatie bij de hand hebt om je aanvraag zo snel mogelijk te voltooien:

IMEI-nummer van je toestel, EAN-nummer van je toestel, orderbewijs van je toestel gekocht bij Ben, MediaMarkt, Tele2 of T-Mobile met daarop duidelijk de orderdatum van je toestel en een foto van een uitgeknipt IMEI-nummer van de originele verpakking van je toestel.

Als je hier vragen over hebt, bekijk dan eerst de veelgestelde vragen hieronder of raadpleeg de actievoorwaarden

Dit is het unieke serienummer van je toestel. Bekijk de instructievideo: 'waar vind ik mijn IMEI-nummer'
Het EAN-nummer Het EAN-nummer vind je op de doos van het toestel. Dit getal heeft 13 cijfers en de eerste zeven cijfers zijn altijd 7311271.

Veelgestelde vragen

Bestel de Xperia 10 II bij T-mobile, Tele2, BEN en Media Markt Nederland tussen 25/05/2020 en 12/07/2020. Vul na ontvangst van je telefoon op www.sonymobilepromoties.nl uiterlijk voor 02/08/2020 al jouw gegevens in en krijg een WI-C310 Bluetooth headphone cadeau. Sony stuurt de WI-C310 Bluetooth headphone naar het door jouw opgegeven adres.

Wanneer je voldoet aan alle actievoorwaarden voor deze actie, ontvang je WI-C310 Bluetooth headphone zwart cadeau. Let op, hiervoor geldt wel Op = Op.

Voor deze actie geldt een beperkte voorraad. Op het moment dat deze voorraad gedurende de actie leeg is, is het niet meer mogelijk jouw cadeau te claimen.

Je kan je cadeau claimen vanaf 25/05/2020 tot en met 02/08/2020 via www.sonymobilepromoties.nl

We streven ernaar je cadeau zo snel mogelijk naar je toe te sturen. We willen het cadeau – wanneer je je gegevens correct hebt ingevuld – uiterlijk 2 weken na je registratie bij jou thuis hebben.

We proberen binnen maximaal twee weken na je registratie een bericht te sturen of je aanvraag is goed- of afgekeurd.

Indien je aanvraag is goedgekeurd ontvang je binnen maximaal twee weken een Track & Trace nummer.

Na het ontvangen van je Track & Trace code duurt het maximaal een week voordat je je cadeau thuis ontvangt. Let op, dit zijn streeftijden. Wegens omstandigheden zou het kunnen dat hiervan wordt afgeweken.

Je krijgt uiterlijk twee weken na je registratie per e-mail reactie van ons of je aanvraag is goed- of afgekeurd. Duurt dit langer dan twee weken? Neem dan contact met ons op via vragen@sonymobilepromoties.nl.

Het kan een aantal dagen duren voordat je cadeau zichtbaar wordt. Het kan zijn dat PostNL jouw verzending nog niet gescand heeft. Dit betekent niet dat jouw cadeau kwijt is, maar dat je pas later in het proces de status goed kan volgen. Heb je een week na het ontvangen van je Track & Trace nog geen statusupdate gehad, of de cadeau niet ontvangen, neem dan contact met ons op via vragen@sonymobilepromoties.nl

Je kan je registreren tot en met 02/08/2020

T-Mobile, Ben, Tele2, Media Markt Nederland, Bol.com en Coolblue

Nee, je krijgt eerst je telefoon waarna je je kan registreren om je cadeau te claimen. Het cadeau ontvang je zo snel mogelijk na goedkeuring van je inzending.

Omdat je je IMEI-code nodig hebt en een foto moet maken van het IMEI nummer van de Xperia 10 II kan je je registratie pas voltooien na de fysieke ontvangst van je telefoon.

Deze actie geldt alleen voor mensen die woonachtig zijn in Nederland.

Het is heel belangrijk om alle informatie goed, en in het geval van uploads ook goed leesbaar, in te sturen, zodat we deze snel kunnen verwerken. Wanneer je bijvoorbeeld een foto van je kassabon instuurt, zorg er dan voor dat de naam van de winkel, het actieproduct en de aankoopdatum goed zichtbaar zijn. Zorg er ook voor dat je je IMEI code goed hebt ingevuld.

De EAN code, of te wel European Article Numbering, is een unieke cijferreeks om producten te identificeren. Hierdoor weten wij direct of je toestel een Nederlands toestel is en of je dus mee kunt doen aan de actie. Je vindt deze code onder je streepjescode op de verpakking van de Xperia 10 II. In het geval van de Xperia 10 II is dit een 13-cijferig getal dat begint met 73112716xxxxx.

Je IMEI code is een unieke code voor iedere smartphone. Op basis van deze IMEI code kunnen wij zien of het toestel een Nederlands toestel is en of het daadwerkelijk een Xperia 10 II is. Je kan je IMEI code op een aantal verschillende manieren achterhalen. Dit nummer staat op je aanschafbewijs en op de verpakking van je Xperia 10 II, waar ook je EAN code staat. Om deel te nemen aan de Actie, moet het IMEI nummer zichtbaar zijn losgeknipt van de originele verpakking en hier een scherpe foto van insturen. Op de foto dient zowel het doosje als de losgeknipte IMEI code zichtbaar te zijn.

Deze voorwaarde is opgenomen ter preventie van fraude. Het is helaas gebleken dat men na het innen van het cadeau bijvoorbeeld het toestel retourneert of de IMEI-sticker tijdelijk van de verpakking haalt en daarna weer opnieuw aanbrengt. Zorg er dus voor dat je absoluut zeker bent dat je het toestel wilt houden als je de IMEI code losknipt van de originele verpakking, want hierna is het niet meer mogelijk om je toestel te retourneren naar de verkopende partij.

Het kan zijn dat je aanvraag wordt afgekeurd, om uiteenlopende redenen. We laten je dit per e-mail weten en je krijgt bijvoorbeeld in het geval van incorrecte gegevens uiteraard de kans dit te verbeteren per e-mail. Je hoeft hier niet opnieuw het registratieformulier voor in te vullen, maar alleen te reageren op de e-mail die je hebt ontvangen. Op het moment dat aan een van de voorwaarden niet is voldaan, bijvoorbeeld omdat het toestel na de actieperiode is aangeschaft, is een nieuwe poging uiteraard niet mogelijk.

Je zou automatisch na het insturen van je registratie een e-mail op het door jou opgegeven e-mailadres. Het kan zijn dat deze e-mail in je Ongewenste E-mail of Spam terecht is gekomen of in een mapje ‘Reclame’. Kijk eerst in deze mapjes van je Inbox of daar niet alsnog jouw registratie e-mail terecht is gekomen. Mocht je de e-mail nergens terug kunnen vinden, neem dan contact met ons op via vragen@sonymobilepromoties.nl en vermeld daarbij je contactgegevens en IMEI zodat we jouw registratie terug kunnen vinden.

Wanneer je aanmelding wordt afgekeurd, krijg je hierover bericht. Je krijgt hierbij de mogelijkheid om je fout aan te passen en alsnog alle benodigde informatie correct in te sturen. Wanneer dit opnieuw misgaat, vervalt het recht op deelname aan de actie.

Helaas is het niet mogelijk mee te doen aan de actie als je jouw Xperia 10 II hebt aangeschaft na de actieperiode.

De actie geldt alleen voor de Xperia 10 II. Bij aanschaf van een andere Xperia, is er helaas geen mogelijkheid tot deelname.

Nee, de actie geldt alleen voor nieuwe aankopen van de Xperia 10 II. Ook wanneer via een erkende winkel een tweedehands product wordt aangeschaft, kom je niet in aanmerking voor deze actie.

De actievoorwaarden voor deze actie kan je vinden op de campagne pagina: www.sonymobilepromoties.nl


Laatste update 29-04-2020